Unibet boonuskood

🎫Unibet boonuskood 2024

Unibet

97/100
  • Valid bookmaker in
  • Tested & Verified on 30 aprill 2024

Unibet pole kellelegi võõras – tegemist on vaieldamatult ühe Eesti kõige mõjukama õnnemänguportaaliga. Unibet pakub mängijatele erinevaid boonuseid. Leia Unibeti avatud konto pakkumised siit. Unibet boonuskood pole pakkumise jaoks vajalik, kuna boonus on sulle saadaval sissemakse tegemisel.

✅Mida kujutab endast Unibet boonuskood?

Unibet pakub mängijatele erinevaid boonuseid. Leia Unibeti avatud konto pakkumised siit.

Saate lugeda ka meie arvustust bet365 viitekoodi kohta, ja Betsafe viitekood.

📝Unibetis sisselogimine

Kas ülalmainitud Unibet boonus pani mõtteid mõlgutama? Unibet registreerumine käib väga lihtsalt ja võtab aega vaid mõne minuti. Siin on kiire ülevaade sammudest, mida pead Unibeti konto avamiseks läbima:

  1. Suundu siit lehelt Unibet, klõpsates mõnel nupul, mida käesoleval lehel näed.
  2. Leia Unibeti lehe paremast ülemisest nurgast kollane nupp kirjaga “Registreeru” ning klõpsa sellel.
  3. Sisesta registreerumisankeeti oma isikuandmed, sealhulgas oma isikukood.
  4. Kinnita oma konto SMS-iga, mis sinu telefoninumbrile saadetakse.
  5. On võimalik, et Unibet palub ka mõningate dokumentide üleslaadimist – järgi oma kontol olevaid juhiseid, et isikutuvastus läbida.
  6. Kui kõik on tehtud, saad teha oma esimese sissemakse ning nautida kõiki Unibet pakutavaid võlusid!
unibet registreerumine

⚽️Unibeti spordiennustused

Spordiennustused on Unibeti peamine tugevus ja leivanumber. Ehkki Unibet pakub ka kõiki teisi õnnemänge, on spordiennustused nende parim funktsioon. Arvestades Unibeti spordiennustuste meeletut paindlikkust on ka näha, et portaal on panustanud tohutult palju aega ülima spordikogemuse pakkumiseks.

Sarnaselt teistele spordiportaalidele pakub ka Unibet kümneid spordivaldkondi, mille hulgas on jalgpall selge favoriit. Kõige rohkem esile on tõstetud Unibetis aga järgnevad valdkonnad:

  • Unibeti pakkumised
  • Kõrgliiga
  • Bundesliga
  • Liiga 1
  • La Liga
  • Tennis

Esimene kategooria võib olla kõige põnevam, sisaldades erilisi panustamisvõimalusi, mida teistest totoportaalidest ei pruugi leida. Tänuväärne on näha ka tippliigade esiletõstmist: just need liigad võivad pakkuda kõige rohkem huvi enamikele spordisõpradele.

Euroopa jalgpalli kõrval on tugevalt esindatud isegi Ameerika ja Austraalia jalgpall ning muidugi ei puudu tippvaldkondade hulgast ka e-sport (CS:GO, Overwatch, League of Legends, Starcraft 2 ja mitmed teised).

Unibet ei ole ennustusvõimalustega liiale läinud – valikus on eelkõige kõige levinumad ennustusvõimalused. Niiviisi ei teki palju segadust ning panustamine on seega lihtne ka algaja jaoks. Peamised ennustusvõimalused Unibetis on näiteks need:

  • Händikäpid (sh kolmekordne händikäp)
  • Väravad kokku
  • Nurgalöögid
  • Kaardid (punane kaart, kaardid kokku)
  • Topeltšanss

Unibeti spordiennustuslehe disain on minimalistlik ja lihtsakoeline, muutes panuste tegemise hõlpsaks. Rohelise ja valge kooslus spordilehel on sõbralik ning võimaldab koefitsiente näha juba kaugelt, seega ei pea silmi ülemäära palju pingutama. See väike pisidetail muudab kogu kogemust kardinaalselt!

unibet sport

📉Unibeti koefitsiendid

On veel üks põhjus, miks Unibet on spordisõprade seas armastatud: Unibetil on võrdlemisi kõrged koefitsiendid. Vahel võivad Unibeti koefitsiendid olla isegi konkurentidest kõrgemad või on need vähemalt võrdsed. Kõik oleneb küll konkreetsest matšist, ent Unibeti koefitsiendid on ühed parimad kogu Eesti spordipanustamisturul.

Kõrgete koefitsientide kõrval pakub Unibet mitmeid lisavõimalusi, mis võivad võite suurendada. Üks nendest on Unibet cash-out, millega on võimalik oma panusest taanduda enne matši tulemuste teadasaamist.

Ehkki selle funktsiooniga tuleb lahti öelda potentsiaalselt kõrgemast võidust, on see hea viis, kuidas siiski vältida kaotust. Selliste lisavõimaluste abil on Unibetis ka võiduvõimalused märksa kõrgemad.

🖥️Unibeti live-panused

Unibeti üks suurimaid tugevusi on live-panused. Jalgpall ja tennis on live-versioonis kõige suurema matšide arvuga, ent nendele lisaks leiab Unibeti live-panuste hulgast ka jäähokit, lauatennist, rägbit ja võrkpalli.

Spordiülekannete striimimiseks on loodud Unibet TV, mille vahendusel saad spordimänge jälgida tasuta. Unibet TV kasutamiseks pead olema lihtsalt viimase 24 tunni jooksul teinud panuseid või sinu kontol peab olema raha. Sel juhul on sulle avatud kümned otseülekanded, mis võimaldavad teha tunduvalt täpsemaid spordipanuseid.

📲Unibet mobiilis

Ehkki Unibet.ee on saadaval niisama mobiilse brauseri kaudu, on ka kaks eraldi äppi: Unibeti spordiäpp ja Unibeti pokkeriäpp. Mõlemad saab alla laadida otse Unibeti kodulehelt, äpid on saadaval nii Android kui iOS seadmetele.

Unibeti mobiiliäpi kasutamine on mõistlik nende jaoks, kes tahavad teha spordiennustusi või mängida pokkerit tõsisemalt. Äpi vahendusel saad sa näiteks oluliste spordisündmuste teavitused otse telefonile, mitte ei pea neid kuskilt internetist taga ajama.

Kasutajasõbralikkus ja funktsioonide paindlikkus on äppides hoopis teisel tasandil, seega on nende kasutamine kindlasti soovituslik, kui kavatsed neid kahte mängunišši tõsisemalt võtta.

💰Unibet makseviisid

Sisse- ja väljamaksete jaoks on Unibetis kasutusel mitmed makseviisid – enamus neist on meil kõigil igapäevaselt kasutusel. Oma kontole raha kandmiseks saad kasutada järgnevaid makseviise:

MakseviisidSelgitus
✅Pangaülekanne pangalingi kauduiisidkui oled sisse loginud, saad otse oma konto kaudu teha sissemakse panga vahendusel, valides oma kodupanga. Minimaalne sissemakse on 10 eurot
✅Apple PayApple Pay ei pruugi töötada kõikide pankade vahendusel, ent kui sul on see seadistatud ning kõik töötab, saad selle vahendusel teha juba 5-euroseid sissemakseid
✅Visa/Mastercardtavaline pangakaardimakse, mille ainus eeldus on see, et oled oma kaardil lubanud internetimaksed. Minimaalne sissemaksesumma on 10 eurot
✅Neteller/Skrillende e-rahakottide puhul saad teha minimaalselt 15-eurose sissemakse

📞Unibet klienditeenindus

Unibet on aastate jooksul saanud korduvalt kõrgeid auhindu ja tiitleid, seda suuresti ka oma klienditeeninduse poolest.

Esimene oluline kvaliteetse klienditeeninduse märk on sisukas abikeskus. Unibeti abikeskuses on peenelt liigitatud küsimused-vastused, mis katavad põhimõtteliselt kõik küsimused, mille peale sa võid üldse tulla. Abikeskusest leiad vastused otseses mõttes kümnetele erinevatele muredele, mistõttu ei ole enamasti isegi vaja klienditeeninduse abi.

Samas on aga Unibet klienditeenindus tipptasemel. Sind teenindatakse 24/7, ehkki tööajaväliselt on teenindus inglisekeelne – Unibet on siiski välismaine, seega pole eestikeelne teenindus kogu aeg saadaval.

Abi saad nii live-chati kui ka e-posti teel, esimene on aga kõige kiirem variant – vastuse saad praktiliselt kohe.

Kokkuvõte

Kindred Groupi kuuluv Unibet on üks Eesti suurimaid hasartmängukorraldajaid ning seda igas mastaabis. Unibetis saab mängida põhimõtteliselt kõike, mida süda võib ihaldada – ligi mitu tuhat professionaalsed spordiennustused, märkimisväärsed bingotoad ja üks Euroopa parimaid pokkerivõimalusi.

Unibet annab sulle täieliku kogemuse, millesarnast ei pruugi mujalt leida. Uue mängijana ootab sind ka Unibet boonus, lihtne registreerumine ja lõputult meelelahutust. Uuri Unibeti lähemalt juba täna, et avastada ühe Euroopa suurima online võlud!

18+ | Kaubanduslik sisu | Rakenduvad kasutustingimused | Palun mängige vastutustundlikult